- Aj tlmiče majú vplyv na bezpečnosť jazdy autom
- Najčastejšie používané druhy spojovacieho materiálu
- Ročné vyúčtovanie nájomného nie je vždy príjemnou záležitosťou
- Používanie Venušiných guličiek má nielen sexuálne, ale aj zdravotné benefity
- Nechali ste si na auto aplikovať keramickú ochranu? Ako sa oň teraz starať?
REGAL BURGER OSLAVUJE DRUHÉ VÝROČIE OD ZALOŽENIA A SPÚŠŤA KONCEPT RAŇAJOK.
Regal Burger, úspešná slovenská sieť reštaurácií s kvalitnými hamburgermi, oslavuje druhé výročie od založenia. Pri tejto príležitosti rozširuje ponuku o raňajkové menu a zároveň začína novú stratégiu rozširovania počtu prevádzok.
Regal Burger vznikol v roku 2013 ako nový koncept nadšencov pre kvalitné jedlo, ktorí v polovici januára 2014 otvorili prvú kvalitnú burgráreň na Palackého ulici v Bratislave. Slovenská burgráreň Regal Burger za 2 roky svojej existencie prekročila hranicu 100 tisíc predaných hamburgerov.
Neskôr pribudla ďalšia prevádzka v nákupnom centre Eurovea, a Regal Bus, v ktorom si zákazníci môžu kúpiť občerstvenie na festivaloch ako napr. Pohoda či Grape. Počas svojho dvojročného pôsobenia grilmajstri pripravili viac ako 100 tisíc hamburgerov.
Spoločnosť pripravuje svoje jedlá zo špičkových a čerstvých surovín.
Používa 100 % hovädzie bio mäso zo stredného Slovenska, denne čerstvo pečené žemle zo západného Slovenska, a čo najviac lokálnej zeleniny v kombinácii s omáčkami a ďalšími surovinami vlastnej výroby.
Hranolky ako aj ďalšie výrobky si Regal vyrába sám, bez použitia mrazených polotovarov. Dôkazom čerstvosti je aj to, že v Regal Bugeri nenájdete ani jednu mrazničku.
„Regal je značka, na ktorú chceme byť hrdí. Kvalita a čerstvosť surovín a hlavne samotných jedál pripravovaných bez kompromisov, je pre nás najdôležitejšia,“ hovorí Roman Kóňa, tvorca receptov a konceptu a konateľ spoločnosti.
Filozofiu najvyššej kvality sa snažia priniesť aj do nového raňajkového menu, ktoré pozostáva zo sladkých – dozlatista opečených domácich brioškových trhancov s ovocím, zaliatych slivkovým sirupom a jogurtom.
Slaným variantom je syrový toast so slaninkou, pestom a zeleninou na báze dôkladne overených a vyskúšaných surovín.
K výdatným raňajkám patrí aj výborná káva, ktorú nastavil majster sveta v príprave kávy systémom Aeropress Lukáš Záhradník: „Verím, že výberová káva, ktorá je pripravená špičkovou technológiou bude zákazníkom chutiť.
Regal Burger ďalej pracuje na rozširovaní počtu prevádzok.
Regal je synonymom kvalitného hamburgeru v centre Bratislavy, koncept chcú priniesť aj do zvyšku mesta a neskôr, ešte tento rok aj do ďalších miest na Slovensku.
Regal Burger plánuje v prvom polroku 2016 otvoriť minimálne tri nové prevádzky, čím sa stane najväčšou pôvodnou sieťou burgrární v strednej Európe.