- Aj tlmiče majú vplyv na bezpečnosť jazdy autom
- Najčastejšie používané druhy spojovacieho materiálu
- Ročné vyúčtovanie nájomného nie je vždy príjemnou záležitosťou
- Používanie Venušiných guličiek má nielen sexuálne, ale aj zdravotné benefity
- Nechali ste si na auto aplikovať keramickú ochranu? Ako sa oň teraz starať?
Inovácia, ktorá poteší – obľúbené Ryžové kaše Dr.Oetker teraz bez lepku
Radi si doprajete sladké raňajky či desiatu, no máte problém nájsť si produkty bez obsahu lepku? Pre tých, ktorí lepok nemôžu alebo ho jednoducho nechcú mať vo svojom jedálničku, prináša Dr.Oetker riešenie. Vyskúšajte obľúbené Ryžové kaše Dr.Oetker v novom zložení bez obsahu lepku, ideálne na moderný spôsob stravovania.
Klasika podľa najnovšieho trendu
Obilné kaše sú stále viac a viac obľúbené, predovšetkým na raňajky alebo ako rýchle občerstvenie počas dňa. Ak si chcete obohatiť svoj jedálniček o sladkú chuť bez výčitiek, vyskúšajte ryžové kaše Dr.Oetker bez lepku. Zaženú hlad a dodajú tú správnu dávku energie a vitality.
Ryžové kaše Dr.Oetker bez lepku nájdete v dvoch osvedčených príchutiach – Marhuľa a Jablko-škorica. Ich praktické balenie sa zmestí do každej kabelky, ruksaku či tašky. Pripraviť si ich zvládnete za pár minút, stačí, ak pridáte 150 ml horúcej vody.
Čo je lepok?
Lepok alebo glutén je zmes dvoch proteínov, ktoré sa spolu so škrobom nachádzajú vo vnútornej časti semien niektorých obilnín ako pšenica, jačmeň, špalda či raž. Niektorí ľudia trpia neznášanlivosťou resp. intoleranciou práve na obsah lepku v obilninách. Ide o poruchu metabolizmu s poruchou aktivity enzýmov odbúravajúcich glutén. Pre udržanie zdravia je pre ľudí s týmto problémom potrebné prísne dodržiavať stravu bez obsahu lepku.