Nové séra oolaboo SMART aesthetics

 Oolaboo predstavuje tri nové koncentrované séra, ktoré vďaka svojmu unikátnemu zloženiu spevnia pleť, dodajú jej výdatnú dávku hydratácie a tiež zredukujú vrásky aj pigmentové škvrny.

SMART Aesthetics Vitamin C3 Essence Concentrate

Sérum s tromi rôznymi formami vitamínu C spomaľuje starnutie pleti, redukuje jemné vrásky aj pigmentové škvrny, sťahuje póry a tiež odstraňuje nečistoty. Je ideálne pre normálnu až suchú pleť, ktorú vyživuje a zanecháva ju šťavnatú a mladistvo sviežu. Klinické štúdie dokazujú, že vitamín C posilňuje prirodzenú tvorbu kolagénu v pokožke a súčasne bojuje proti jej poškodeniu voľnými radikálmi. Okrem toho znižuje hyperpigmentáciu a zápalové reakcie, teda pôsobí ako prevencia proti akné.

SMART Aesthetics Vitamin C3 Essence Concentrate,

30 ml: 77,30 €

SMART Aesthetics Triple Power Concentrate

Koncentrované sérum pre normálnu a suchú pleť, ktoré rozjasňuje, vyživuje a vracia pokožke prirodzenú elasticitu. Viditeľne redukuje pigmentové škvrny, vyhladzuje vrásky a vďaka obsahu acetyl tetrapeptidu-5 je taktiež vysoko účinné pre redukciu vačkov pod očami a tmavých kruhov. Okrem upokojujúcich a hydratačných zložiek, ako je aloe vera, panthenol a kyselina hyalurónová, obsahuje aj niacínamid. Ide o formu vitamínu B, ktorá dokáže preniknúť hlboko do pokožky, kde zvláčňuje, regeneruje a predovšetkým posilňuje prirodzenú ochrannú bariéru.

SMART Aesthetics Triple Power Concentrate,

30 ml: 66,50 €

SMART Aesthetics Collagen Booster Serum

Kolagénové sérum na denné aj nočné použitie dodáva pokožke dlhodobú hydratáciu a výživu, vďaka čomu ju viditeľne rozjasňuje, vyhladzuje, znižuje začervenanie a tiež redukuje tmavé kruhy pod očami.  Obsahuje tiež tripeptid-10 citrulín a tripeptid-1, teda peptidy, ktoré zlepšujú súdržnosť a stabilitu kolagénových vlákien. Ich kombinácia s kyselinou hyalurónovou a ďalšími blahodarnými látkami zaisťuje vynikajúcu hydratáciu, spevnenie a predovšetkým spomalenie starnutia pokožky.

SMART Aesthetics Collagen Booster Serum,

30 ml: 88,60 €