Na leto sme ready! Spoločnosť Stock predstavuje 4 nové letné koktaily

K letu neodmysliteľne patrí cestovanie a zábava, preto sú všetky 4 nové osviežujúce drinky od spoločnosti Stock pripravené v plechovkách, vďaka ktorým si ich môžete vychutnať kedykoľvek a kdekoľvek. Toto leto sa ponesie v znamení osvieženia s Fernet Oranza Spritz, Republica Ginger & Lime, Amundsen Mule a Millhills Gin & Tonic Strawberry – najlepšie chutia vychladené a každý z nich ponúka jedinečný chuťový zážitok v presne namiešanom pomere.

Či už grilujete s priateľmi, leňošíte na pláži alebo usporadúvate záhradnú párty, vyskúšajte chuť nových koktailov spoločnosti Stock. Na leto sme ready, stačí si vybrať svojho favorita.

Oranza Spritz: Leto v znamení sviežich pomarančov, ľahkej perlivosti a horkosladkej chuti.

Oranza Spritz predstavuje menej sladkú variáciu na rad obľúbených nápojov Spritz. Charakteristických 14 druhov bylín a chuť príjemnej horkosti Fernetu Stock prichádza v novom prevedení perlivého letného drinku s ľahko horkosladkými tónmi pomaranča, ktorý môžete mať vždy po ruke. Či už sa chystáte na letnú grilovačku, čaká vás záhradná oslava s priateľmi, alebo sa jednoducho chcete osviežiť a užiť si relax počas slnečných letných dní, vychladený Oranza Spritz dodá vášmu letu ten správny moment sviežosti a chuti šťavnatých pomarančov. Hoďte sa do pohody, na leto sme ready.

Oranza Spritz je k dispozícii za odporúčanú cenu 1,30€

Viac informácii nájdete na www.fernetstock.sk

Republica Ginger & Lime: Leto na vlnách karibských chutí

Predstavujeme dokonalé spojenie Božkov Republica Exclusive, elegantný rum z kvalitnej karibskej cukrovej trstiny, v kombinácii so sódou a osviežujúcou chuťou zázvoru a limetky. Spoločne v novom mix drinku prinášajú osvieženie, ktoré si môžete vychutnať priamo z plechovky na cestách v ústrety letným dobrodružstvám alebo napríklad s priateľmi na grilovačke. Drink chutí najlepšie vychladený a v spoločnosti tých, na ktorých vám záleží. Na leto sme ready, doprajte si koktail Republica Ginger & Lime aj vy.

Republica Ginger & Lime je k dispozícii za odporúčanú cenu 1,50€

Viac informácii nájdete na bozkov.cz

Amundsen Mule: Leto v znamení výraznej sviežosti

Svieža kombinácia zázvorového piva, limetky, ľadu a krištáľovo čistej, 6x destilovanej vodky Amundsen. Vyskúšajte letnú novinku Amundsen Mule. Kokteil, ktorý si môžete kedykoľvek vychutnať v perfektne namiešanom pomere priamo z plechovky. Stačí ho poriadne vychladiť a užiť si jedinečnú chuť výrazného osvieženia. Vďaka šikovnému baleniu v plechovkách si Amundsen Mule môžete dopriať kedykoľvek, či už ste uprostred letného dobrodružstva, alebo sa práve s priateľmi chystáte rozprúdiť nezabudnuteľný večierok. Na leto sme ready, rozbehnite svoju letnú party priamo z plechovky aj vy.

Amundsen Mule je k dispozícii za odporúčanú cenu 1,30€

Viac informácii nájdete na www.amundsen.sk

Millhills Gin & Tonic Strawberry: Letný favorit s chuťou zrelých jahôd

Perfektná kombinácia špičkového ginu s jedinečným charakterom zrelých jahôd. Koktail Millhills Gin & Tonic Strawberry milovníkov klasického Gin & Tonic prekvapí svojou jemnou perlivosťou a skutočnou chuťou jahôd. Najlepšie chutí vychladený a skvele doplní letné grilovačky s priateľmi alebo párty počas slnečných letných dní. Vďaka šikovnému baleniu si môžete Millhills Gin & Tonic Strawberry vychutnať kdekoľvek chcete. Na leto sme ready, buďte aj vy.

Millhills Gin & Tonic Strawberry je k dispozícii za odporúčanú cenu 1,50€

Viac informácii nájdete na www.stock.cz

www.pisrozumom.sk

Súťažná otázka:

Aké nové drinky priniesla na trh spoločnosť Stock?

Vybraní budú traja výhercovia.

Všeobecné súťažné podmienky
Súťaže sa môžu zúčastniť len osoby staršie ako 18 rokov. Podmienkou súťaže je odoslať správnu odpoveď e-mailom na adresu redakcie (redakcia@vkocke.sk) v čase realizácie súťaže. Súťažiaci sa stáva účastníkom súťaže po splnení tejto podmienky. Vyžrebovanie výhercu súťaže sa bude realizovať do troch dní po ukončení súťaže, ak nebude oznámené inak. Do žrebovania budú zaradení len tí súťažiaci, ktorí odošlú v stanovenom čase správnu odpoveď a spĺňajú podmienky uvedené v týchto pravidlách. Výhercovia budú kontaktovaní mailom. Účastníci tejto súťaže sa jej zúčastňujú s vedomím, že nemôžu požadovať výhru v inom rozsahu okrem rozsahu, aký určí usporiadateľ. Účastníci tejto súťaže sú si súčasne vedomí toho, že v zmysle § 845 Občianskeho zákonníka č. 40/1964 Zb. v platnom znení nemožno výhry vymáhať a to ani prostredníctvom súdu. V prípade tlačovej chyby o tejto súťaži usporiadateľ za toto nenesie zodpovednosť. Ak je výherca neplnoletý, bude automaticky diskvalifikovaný. Výhry budú odovzdané len tým vyžrebovaným účastníkom súťaže, ktorí dodržia pravidlá tejto súťaže, splnia podmienky v nich stanovené a ich nárok bude usporiadateľom potvrdený. Výhru odovzdá usporiadateľ alebo ním poverená osoba. V prípade sporu o platnosti nároku na výhru vloženú do tejto súťaže je rozhodujúce rozhodnutie usporiadateľa. Usporiadateľ bude výhercu kontaktovať prostredníctvom e-mailovej správy. Vecné výhry budú jednotlivým výhercom odovzdané osobne alebo zasielané poštou resp. zásielkovou službou na adresu, ktorú uvedú. Pred odovzdaním výhier sa osoba preberajúca výhru musí preukázať osobným dokladom. V prípade, že si výherca výhru neprevezme alebo nepreukáže splnenie podmienok na odovzdanie výhry do 14 dní od prvého informovania o výhre Usporiadateľom, výhra prepadá v prospech usporiadateľa. Účastník zapojením sa do tejto súťaže dáva usporiadateľovi v zmysle zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v platnom znení súhlas na spracovanie svojich osobných údajov pre potreby tejto súťaže v zmysle § 65 zákona č. 610/2003 Z.z. o elektronických komunikáciách súhlas na volanie alebo zasielanie SMS na číslo telefónu poskytnuté v registračnom formulári na účely priameho marketingu. V prípade výhry dáva účastník súťaže súhlas so zverejnením celého mena a obce na www.vkocke.sk, prípadne aj na facebookovskej stránke. Usporiadateľ si vyhradzuje právo na zmenu pravidiel. Účasťou v tejto súťaži vyjadrujú jej účastníci súhlas s pravidlami tejto súťaže a s ich záväznosťou.