Chcete sa jednoducho dostať k lekárovi? Objednajte sa online

Objednať sa k lekárovi je v mnohých prípadoch zaťažkávacou skúškou. Dovolať sa do vyťaženej ambulancie je problém a prísť osobne, na to nemáte čas, veď kto pôjde za vás do práce? A to nehovoríme o tom, aký termín dostanete.

Na návšteve niektorých lekárov je najťažšie sa k nim vôbec objednať

Obzvlášť u mnohých vyťažených špecialistoch, napríklad u dobrého ortopéda Levice, ste vôbec radi, že sa k nemu dostanete a nie ešte, aby ste si vyberali termín. Alebo naopak, pôjdete k akémukoľvek špecialistovi, len nech nejaký termín dostanete a zmierite sa aj s tým, že pôjde o lekára zo vzdialenejšieho mesta.

Aj keď s vyťaženosťou niektorých lekárov moc nespravíte, môžete si aspoň výrazne zjednodušiť objednávanie. Ako? Ak si vyberiete lekára, ktorý ponúka svojim pacientom možnosť objednať sa online prostredníctvom portálu TopDoktor. Ako to funguje?

Najjednoduchší spôsob objednania sa k lekárovi

Objednať sa k lekárovi cez TopDoktor je podobne jednoduché, ako napríklad online kúpa lístkov do kina. Výhodou je, že to môžete urobiť kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Stačí vám len pripojenie na internet. Ale poďme postupne.

Prvým krokom je vyhľadanie lekára. Ak sa chcete objednať ku konkrétnemu lekárovi, napríklad z chirurgie Trenčín, môžete ho vyhľadať podľa mena. To je najpriamočiarejší spôsob hľadania lekára na TopDoktor.

V prípade, že konkrétneho lekára nemáte vybratého, môžete si ho vyhľadať prostredníctvom špecializácie a miesta (môže ísť o konkrétne mesto alebo okres, či kraj). TopDoktor vám ponúkne zoznam všetkých lekárov v oblasti s požadovanou špecializáciou.

Pri lekároch, ktorí ponúkajú možnosť online objednania hneď uvidíte najbližší voľný termín. Prípadne si z voľných termínov môžete vybrať taký, ktorý vám bude najviac vyhovovať. Následne stačí len vyplniť svoje údaje a odoslať rezerváciu. Ak prebehne úspešne, dostanete informáciu mailom.

 

Zdroj obrázka:
Autor: nenetus / Stock.adobe.com