Hodvábne hebká pokožka s novinkou Tea Tree

Ak ste milovníkmi matcha tea, tak sa určite zamilujete aj do novinky od Paul Mitchell –  Tea Tree Matcha Mint! Je to dvojica produktov v krásnom dizajne, ktorý lahodí oku a bude sa vynímať vo vašej kúpeľni.

Rozmaznávajte svoju pokožku a doprajte jej vyhladzujúci a upokojujúci peeling s obsahom pemzy, oleja z čajovníka, kokosového oleja a samozrejme s práškom matcha tea. Starostlivosť zakončite voňavým telovým maslom, ktoré jej dodá potrebnú dávku hydratácie. Toto matcha duo sa postará, aby vaša pokožka bola každý deň hodvábne hebká a voňavá.

Tea Tree Matcha Mint Body Care Duo

Limitovaná edícia pre hodvábne hebké chvíle rozmaznávania pokožky s matcha tea.

Balíček obsahuje:

1× Matcha Mint Exfoliating Body Scrub

150 ml

1× Matcha Mint Silkening Body Butter

150 ml

Cena: 52,48 €

Matcha Mint Exfoliating Body Scrub odstraňuje suché kožné bunky. • Pemza a olej z čajovníka vyhladzujú pokožku a majú upokojujúci exfoliačný účinok• Kokosový olej pomáha udržiavať pokožku hydratovanú a pružnú Použitie: Aplikujte na vlhkú pokožku krúživými pohybmi, aby ste ju zjemnili a exfoliovali. Dobre opláchnite. Následne použite Matcha Mint Silkening Body Butter. Matcha Mint Silkening Body Butter sa rýchlo vstrebáva a dodáva pleti úžasnú pružnosť. • Bambucké a kakaové maslo pokožku hydratujú a upokojujú• Avokádový olej pomáha pokožku udržiavať hydratovanú Použitie: Naneste na pokožku celého tela. Pre celkové zjemnenie pokožky začnite telovým peelingom Matcha Mint Exfoliating Body Scrub.

V predaji v kaderníckych salónoch www.paulmitchell.cz/salony alebo na oficiálnom eshope Paul Mitchel
eshop.paulmitchell.cz