- Aj tlmiče majú vplyv na bezpečnosť jazdy autom
- Najčastejšie používané druhy spojovacieho materiálu
- Ročné vyúčtovanie nájomného nie je vždy príjemnou záležitosťou
- Používanie Venušiných guličiek má nielen sexuálne, ale aj zdravotné benefity
- Nechali ste si na auto aplikovať keramickú ochranu? Ako sa oň teraz starať?
Čerstvosť s horkosťou majú jedno meno – Svätomartinský špeciál 13°.
Značka Krušovice prináša ku koncu októbra špeciálne pivo z prvej tohtoročnej úrody chmeľu. Kráľovský extra horký Svätomartinský špeciál 13 ° je pivná lahôdka uvarená z čerstvého, ručne česaného žateckého chmeľu a pripravuje sa špeciálnou technológiou chmelenia za studena. Výnimočný pivný špeciál sa varí iba raz za rok a dozrieva päť týždňov v pivniciach kráľovského pivovaru v Krušoviciach. Limitovaná edícia výnimočnej trinástky poteší všetkých priaznivcov českého piva Krušovice vo vybraných puboch na celom Slovensku aj na sviatok sv. Martina.
Svätomartinský špeciál 13° uvarili sládkovia kráľovského pivovaru v Krušoviciach krátko po tohtoročnom zbere chmeľu. Vďaka čerstvosti použitého chmeľu a špeciálnej technológii chmelenia za studena sa pivo vyznačuje neopakovateľnou chmeľovou vôňou a výraznou príjemnou horkosťou. Pivárov osloví takisto plnou sladovou chuťou a dokonalou jantárovou farbou. Tú získava vďaka tradičnému zreniu v ležiackych pivniciach krušovického pivovaru počas piatich týždňov.
„Svätomartinský špeciál 13° je v tomto roku posledným zo série limitovaných edícií z krušovického pivovaru, ktoré sme tento rok priniesli pre slovenských pivárov. Veríme, že extra horké a lahodné pivo ocenia milovníci zlatého moku podobne, ako tomu bolo pri predchádzajúcich špecialitách z Krušovíc, či už to bol Kazbek alebo Kings Ale,“ uviedla Elitsa Ivanova, group brand manager HEINEKEN Slovensko.
Čerstvosť prvého chmeľu v čapovanom Svätomartinskom špeciáli 13° si tak už v týchto dňoch môžu vo vybraných puboch po celom Slovensku vyskúšať všetci, ktorých oslovujú unikátne horkejšie chute piva a pivné špeciality. Oslava prvej úrody chmeľu s krušovickou špecialitou vyvrcholí, ako inak, práve na sviatok sv. Martina 11. novembra.